7.png

Ben je nog niet eerder op een CVA congres geweest of weet je niet zo goed wat je kunt verwachten? Laat ons je gerust stellen; tijdens het CVA congres loop je enkel een hoog risico op persoonlijke groei, toffe ontmoetingen en heel veel lol. Klinkt goed toch? We nemen je graag mee in wat je kunt verwachten van het CVA congres:

Vrijdagavondborrel 

Ben je op vrijdagavond al in de stad? Leuk! Laten we elkaar alvast ontmoeten tijdens een gezellige en informele borrel in de stad. Een mooie gelegenheid om weer eens bij te praten met oude bekenden en te netwerken.       

Zaterdag overdag

Op zaterdag staat het volledige programma in het teken van risico’s #nemen, #vermijden & #managen. We beginnen de dag goed met twee sprekers die het congres officieel zullen openen. Aansluitend is er voor de Kamervoorzitters en geïnteresseerde het daadwerkelijke College van Afgevaardigden gepland (CVA). Voor diegene die niet bij de vergadering aanwezig ‘willen’ zijn er verschillende workshops gepland. Na een heerlijke lunch komen we allemaal weer samen voor twee andere sprekers. Met aansluitend wederom diverse workshops en bedrijfsbezoeken. Uiteraard sluiten we de dag af met een goede borrel. Hiermee is het risico uitgesloten dat er niets voor je bij zit. Kijk voor meer details over de verschillende programma onderdelen hier.

Zaterdagavond 

Het is geen CVA congres zonder een goed feest. Daarom hebben we besloten om Las Vegas naar Haarlem te halen. Durf jij je geluk te beproeven? Wij zorgen voor een heerlijk diner en fantastische entertainment. Het enige risico dat jij loopt is een kater op zondagmorgen!

Overtuigd? 

Niets teveel beloofd toch? Zorg dan ook dat je snel je tickets besteld.

Koop nu je tickets 

Durf je het risico nog niet aan?

Bekijk het programma

 

 

Onze partners en sponsoren: