6.png

De meest gestelde vragen: 


1 - Kunnen we ons vooraf aanmelden voor de workshops?

Ja, vanaf zaterdag 4 januari 2020 kan je je aanmelden voor de workshops! Op de dag zelf ontvang je een e-mail zodra de inschrijving geopend is. Om je in te loggen ga je naar Mijn Risico, dan kan je met de gebruikersnaam en wachtwoord inloggen die je hebt aangemaakt bij het kopen van je ticket. Via 'Mijn Programma' kan je je keuzes voor de workshops doorgeven.


2 - Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer om in te loggen?

Je gebruikersnaam heb je aangemaakt bij het kopen van je ticket. Je hebt toen een e-mail gehad om je nieuwe account te activeren. In deze mail staat ook je gebruikersnaam. Zoek in je e-mails op: "Stichting JCI CvA januari 2020" of "Accountgegevens voor Take a Risk CVA 2020 JCI Kennemerland".


3 - Waarom heb ik nog geen mail gehad voor de workshop inschrijving?

1 dag voordat de inschrijving open gaat krijgt iedereen die een All Risk ticket of een Dag ticket heeft gekocht een e-mail met de vooraankondiging dat de inschrijving open gaat. Heb jij vrijdag 3 januari aan het einde van de dag nog geen mail gehad? Neem dan even contact met ons op!


4 - Help! Ik kan niet inloggen in Mijn Risico

Op het moment dat je jouw ticket hebt gekocht heb je als het goed is ook een e-mail gehad met het verzoek om je account te activeren. Wanneer je op de link in deze e-mail klikt wordt je account automatisch geactiveerd. Controleer eventueel je spambox om te kijken of de e-mail daar terecht is gekomen. Zoek op: "Stichting JCI CvA januari 2020" of "Accountgegevens voor Take a Risk CVA 2020 JCI Kennemerland".


5 - Help! Mijn account is geblokkeerd

Dit komt waarschijnlijk omdat je jouw account nog niet geactiveerd hebt. Zie de uitleg bij punt 3 om je account te activeren.


6 - Waarom kan ik niet inloggen met mijn JCI Account?

Het klopt dat je niet kan inloggen met je standaard JCI account. Om je ticket te kopen maak je een nieuw account aan met gebruikersnaam en wachtwoord. Als je voor de eerste keer een ticket koopt voor dit congres moet je dus altijd een nieuw account aanmaken. Via dit account kan je je later weer inschrijven voor de workshops, hierover zal je nog bericht ontvangen.


 7 - Kan ik meerdere tickets tegelijk kopen?

Het is helaas niet mogelijk om meerdere tickets tegelijk te kopen. Per ticket dat je koopt maak je een nieuw account  aan ('Mijn Risico'), via dit account kan je later dan ook je workshop keuzes doorgeven. Het is dus aan te raden om iedereen zijn eigen ticket te laten kopen, omdat je dan ook de bevestiging in je eigen mailbox krijgt.


 8 - Was is het verschil tussen de tickets?

 

     CVA Toegang     

     Lunch           Keynotes           Workhops           Borrel          Diner           Feest     
All Risk x x x x x x x
Day Time Only x x x x x - -
Night Time Only - - - x x
CVA + Lunch x x - -
CVA Only x - - - -
Try Out x x x x x -

 


9 - Moet ik lid zijn van JCI om een ticket te kunnen kopen?

Nee, je hoeft zeker geen lid te zijn van JCI om een ticket te kunnen kopen! Je kan elk ticket kopen, je kan kiezen voor een Try Out ticket, maar ook gewoon All Risk gaan en er gezellig de hele dag en avond bij zijn.


 10 - Welke betaalmethoden zijn er?

Je kan je ticket op 3 manieren betalen:

1) Met iDEAL via je eigen Nederlandse bank 

2) Via Bancontact via je eigen Belgische bank

3) Via CreditCard, hier komt wel een opslag van 2% bij in verband met de transactie kosten.


11 - Ik ben lid bij JCI in België, kan ik ook een ticket kopen?

Ja, dat kan zeker! Bij de inschrijving kan je bij JCI Kamer kiezen voor 'JCI Belgium'. Het ticket kan je betalen van Bancontact of creditcard (+2% transactiekosten)


12 - Waar vind het CVA Congres plaats?

Het CVA congres overdag is bij Hageveld in Heemstede


13 - Waar is het feest?

Het feest zal plaatsvinden in Sociëteit de Vereniging


14 - Waar staat CVA voor?

CVA is de afkorting van: College van Afgevaardigden. De wetgevende macht binnen de Vereniging van Federatie van JCI Kamers in Nederland. In het CvA zijn de aangesloten Kamers vertegenwoordigd door één van hun bestuursleden. Het CvA verkiest een Federatiebestuur en keurt de begroting en jaarrekening van de Federatie goed voor het betreffende jaar. De goedkeuring van de jaarrekening strekt tot decharge van de (oud) Penningmeester en zijn bestuur voor het gevoerde (financiële) beheer (bron: jci.nl)


15 - Ik ben van een andere kamer en wil graag iets doen op het CVA congres, kan dat? 

Misschien, neem contact met ons op. 


16 - Wat zijn de voorwaarden bij deelname aan het congres? 

Download onze voorwaarden


 

Onze partners en sponsoren: