2.png

Onze partners en sponsoren:

 

Insights

Insights biedt unieke ontwikkelprogramma’s en helpt organisaties over de hele wereld het allerbeste uit hun mensen te halen.

Naar website

BONG accountants

BONG accountants is een jong en eigentijds accountantskantoor in Haarlem, gericht op ondernemers in het midden- en kleinbedrijf

Naar website

MotivaMente

MotivaMente is een positieve en energieke trainingspartner, gericht op in beweging brengen en ontwikkelen van individuen en teams. 

Lees meer

CTVrede Steinweg

CTVrede regelt uw transporten van begin tot eind!

Naar website

Tell to Inspire Academy

Wil je een (betere) spreker worden?

Herken je dat? Dat je van binnen exact weet wat je wilt vertellen. Maar als je voor een groep staat je achteraf denkt, ‘Hier wil ik nog beter in worden’. Of dat je de stap om te spreken niet zet, omdat je voelt er nog niet klaar voor te zijn. Maak nu wel die stap. Laat je in 3 modules door Sanna en Edward begeleiden door te beginnen met deze workshop. Leer de technieken hoe je personen inspireert met jouw verhaal. Lees meer over de workshop op de website van Tell to Inspire.

Naar website

TibiMedia

De juiste fotograaf voor uw foto’s in uw regio

Naar website

SWDV Advocaten

Wij zijn een full-service en ambitieus advocatenkantoor met een no-nonsense instelling. We ondersteunen ondernemers en overheden. Bij ons heeft u via één contactpersoon toegang tot een team van ruim 20 advocaten met ieder hun eigen expertise. Daarmee haalt u niet alleen juridische kennis in huis; wij weten ook precies wat er speelt in de regio en kennen uw branche.

Naar website

TeamForge

Teamontwikkeling & Teamleiderschap

Naar website

RENWARD

RENWARD, uw partner in vastgoedontwikkelingen

Naar website

WilroffReitsma

Maakt IT en Telecom simpel

Naar website

PwC

Partner van het Take a Risk congres

Naar website

Kennemer Business zakennetwerk

Kennemer Business zakennetwerk organiseert business-to-business netwerkevenementen in de regio Zuid-Kennemerland.

Naar website

Hogervorst Advies

Hogervorst Advies is het advieskantoor van fiscaal-jurist Elmer Hogervorst.

Naar website

Leef! makelaars

De specialist in jaren '30 woningen

Naar website

Harlem BBQ

HarlemBBQ is de barbecue speciaalzaak van de randstad.

Bij HarlemBBQ vertegenwoordigen we de merken: The Bastard, Grill Guru, Grizzly Grills, Grate Goods, Axtschlag, Inferno, Traeger Grills, Napoleon, DeliVita en nog veel meer!

Het ruime assortiment van ruim 200 accessoires bied mogelijkheid voor elke type en merk barbecue. Kom voor een goede bak koffie of een interactieve workshop gerust eens langs en bekijk het gehele assortiment bij HarlemBBQ de barbecue winkel van Haarlem en omstreken.

Naar website

Bastard - Serious Outdoor Cooking

The Bastard maakt premium kamado’s sinds 2013. Als bedrijf delen we een ongelooflijke passie voor lekker buiten koken. Juist kamado’s maken buiten koken tot een feest en daar zou iedereen van moeten kunnen genieten. Die overtuiging was het begin van the Bastard. Serious outdoor cooking voor iedereen, het hele jaar door.

Naar website

Takemusu Aikido Weesp

Actieve lessen voor jong en oud. Aikido benadrukt harmonie in plaats van strijd. Het leert je om ontspannen te blijven in spannende en stressvolle situaties.

Omdat Aikido een krijgskunst is, oefenen we dit op een traditionele manier door fysieke  technieken op elkaar uit te voeren. De manier van oefenen is afgestemd op vaardigheid en leeftijd, je oefent altijd op je eigen niveau. Hierdoor is Aikido toegankelijk voor alle leeftijden.

Naar website

VSRM

Oprichter Martin van Staveren staat voor ánders omgaan met risico's.

Naar website

Bureau Kruiswijk 

Bureau Kruiswijk is gespecialiseerd in executive coaching, consultancy voor bedrijven en werkgerelateerde lezingen en workshops

Naar website

Notaris Yvette Beumer

Heeft bijgedragen aan het oprichten van de stichting voor het CVA.

Naar website

Rainmen 

Rainmen helpt organisaties om strategie om te zetten naar resultaat

Naar website

Trainingscentrum Helena

Trainingscentrum Helena leert mensen sterk in hun schoenen te staan middels 's werelds best geteste zelfverdedigingsmethodes en trainingsprincipes.

Naar website

Schous

Schous is sinds 1854 de specialist in IJzerwaren, Gereedschap, Sloten en Sleutelservice. Kom bij ons langs in Haarlem voor elke klus! 
 

Naar website

VRcafe Haarlem

In het VRcafe ervaren mensen de bijzondere wereld van Virtual Reality. Geniet samen met vrienden, familie of collega's van VR onder het genot van een hapje en drankje. Speel een selectie van de 40 verschillende VR experiences die worden aangeboden met als meest gespeelde game het VR Lasergamen.
 
Het VRcafe beschikt over 6 speelvelden waarop per speelveld één persoon speelt en de rest mee kan kijken op de schermen aan de muur. Ook zijn er 4 raceseats aanwezig om in VR met 4 spelers tegelijk over dezelfde track te racen. Om het totale plaatje compleet te maken zijn er twee arcadekasten met 50 verschillende old-school spelletjes en is er een airhockeytafel te gebruiken door iedereen.
 
Reserveer een VR sessie online via www.vrcafehaarlem.nl voor maandag tot en met zondag of kom elke week langs op inloop van donderdag tot en met zondag.
 

Naar website

YourBooth

YourBooth is een must have op elk feest. De photobooth levert de leukste foto’s op die direct geprint worden als aandenken voor de gasten. Zo zullen ze jouw feest nooit meer vergeten. Geen fotograaf, geen cameraschaamte. Glitterhoed op, plaksnor scheef en foto’s schieten maar. 

YourBooth is geschikt voor elk soort feest. Bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten of beurzen, YourBooth werkt sfeerverhogend en zorgt voor tastbare herinneringen met jouw eigen fotostrip design. 

Naar website

&Joyce

Fotograaf Haarlem | Events - Portret fotografie - Documentair | Haarlem - Amsterdam | I get into the moment and capture experiences.

Naar website

Zuurbier Productions

Zuurbier Productions is een filmproductie-bedrijf gespecialiseerd in films op maat voor bedrijven, gemeenten en stichtingen. Zuurbier Productions is thuis in alle fases van filmmaken, van filmen tot montage en nabewerking.

Naar website

Raaks Halle

Shop-in-Shop in hartje Haarlem

Naar website

Let's Escape!

De leukste Escape Rooms van Haarlem!

Naar website

Martino Rosso aka DJ Martein

DJ Martino Rosso (Haarlem, 1977) is een credible all-round DJ. Hij heeft een rijk verleden in de Amsterdamse club-scene (Escape, Sinners, Panama, Club More, Odeon) maar de focus ligt momenteel vooral op exclusieve privé feesten en zakelijke evenementen.

Naar website

ADDICT

Bij de luxe kapsalon ADDICT Haarlem, helpt L'Oréal Creative Artist Sanjay Ramcharan jou je innerlijke schoonheid en zelfvertrouwen van buiten te laten zien. Een beetje "me-time" en ontladen tijdens je hectische dag, in onze museale knipkamer kom je ogen te kort en tijdens een wasmassage in de massagestoelen in onze urban-jungle wordt je weer helemaal zen.


En moet je toch nog even doorwerken tijdens een langere behandeling, neem dan plaats bij een van onze flexwerkplekken.
Kom naar ADDICT voor een nieuwe beleving tijdens je knipbehandeling.

Naar website

Smaak-versterkers

'Onderzoek heeft uitgewezen dat het toevoegen van Smaak-versterkers bevorderlijk is voor de sfeer, energie en beleving van evenementen en festiviteiten' 

Naar website

van 't leven producties

Charley van ‘t Leven, lid van JCI Haaglanden, is onder andere websitebouwer en is verantwoordelijk voor de realisatie van onze website.

Naar website